Terwijl ik test

Fien Kuijpers

Zo zullen wij u weg met een snelle gids beginnen aan het kiezen van het beste vogelhuis voor uw behoeften.

Wat nodig hebt u?

Er zijn diverse types daar van vogelhuizen. Als u kijkt om uw eerste vogelhuis te kopen, zal onze keus in vogelhuizen u helpen de juiste keuzen maken. Maar er zijn verschillende vereisten van een vogelhuis, en zij kunnen van een aantal dingen afhangen. Zo zullen wij die vereisten, bekijken en hoe zij op verschillende vogelhuizen zouden kunnen van toepassing zijn.

Portiek

De meeste vogelhuizen komen met één ruimte. Deze ruimte kan worden gebruikt om levering op te slaan, of enkel een plaats voor een vogel te zijn om kuikens te nestelen en te fokken. Heel wat vogelhuizen hebben verscheidene ruimten, en zelfs is een tweede ruimte een optie voor wat. Dat betekent niet een tweede ruimte groter moet zijn. Bijvoorbeeld, zou een groter vogelhuis een afzonderlijke „keuken“ ruimte, of een afzonderlijke „woonkamer“ ruimte, of zelfs een afzonderlijke „slaapkamer“ ruimte kunnen hebben. Er is geen behoefte aan meer ruimte voor opslag of het koken. Maar als een vogelhuis voor de individuele vogel klein genoeg is, kan het voor opslag worden gebruikt, vooral als een klein het nestelen gebied in de prijs inbegrepen is.

Schuilplaats

Sommige vogelhuizen komen met een dak dat wat schaduw verstrekt.

U zult geen vogelhuismerk, zelfs in Nederland vinden, wie wij niet aan denken. Wij houden van transparant te zijn met onze bezoekers, aan het punt van het hebben van ons embleem op de deur (als u de foto wilt zien, alstublieft de vogelhuisblog) bezoeken. Wij hebben een zeer breed lezerspubliek, zodat vinden wij wij geen verontschuldiging hebben om al informatie niet te delen die wij hebben gehad. En ik denk het belangrijk is om dat te respecteren.

Ik weet dat sommige vogelhuisbloggers deze manier voelen, en dat zij niet van het houden, maar wij geen ventilator van hun „klieken“ zijn, en wij aan onze lezers eerlijk willen zijn. Wij hebben een blog specifiek gemaakt om vogelhuisarchitectuur te bevorderen. Onze lezers gaan niet deze plaats vinden als zij vogelhuisbloggen zoeken. Wij willen geen blog over vogelhuizen, of vogelhuizen zijn als geheel. Zo hebben wij transparant beslist te zijn. Wij willen iedereen laten weten wat wij over vogelhuizen denken, zodat zij een besluit op basis van goede informatie kunnen nemen over de vraag of zij in een vogelhuis of niet zouden moeten investeren. Het volgende is wat wij denken u zou moeten het weten.

Het gemeenschappelijkste type van vogelhuizen is single-level huizen en onze klanten zijn verdeeld tussen zij wie van het klassieke type houden en die die dubbel-vlakke huizen verkiezen.

De sleutel moet huizen kiezen die compatibel genoeg en aantrekkelijk zijn om in een vogelhuis-houdende van levensstijl te passen. Er is geen manier om een vogelhuis te kopen volkomen, maar er is een manier om één te vinden die in uw levensstijl past, zelfs als u een beetje aan de bescheidener kant van het spectrum bent. Het is een weinig als het kopen van een huis voor een nieuwe baby, behalve dat wilt u een weinig extra ruimte uw baby passen.

Als u meer over dit onderwerp wilt lezen, ben zeker om de andere post te controleren die ik op dit onderwerp heb geschreven, dat details op hoe te om een vogelhuis omvat te kiezen dat u aanpast!

Een nota over vogelhuizen

Ik ben in geen geval een deskundige op vogelhuizen. Meestal, ben ik een amateurvogelhuiscollector, en ik heb vogelhuizen vele jaren gebouwd.

Wij hebben ook een verenigbare benadering van vogelhuisoverzicht gehouden, dat moet publiceren en dan gelukkig met het werk zijn, dat niet altijd mogelijk is. In deze blog, zal ik concentreren me op onze huidige processen en waarom wij geloven werken zij. Ik zal een combinatie technische posten, gevallenanalyses, en persoonlijke observaties gebruiken.

Voor onze vogels, hebben wij verscheidene belangrijke gebieden van overzicht in een vogelhuis. Wat zijn verwant met de daadwerkelijke bouw van het vogelhuis. Dit is waar wij wat de structuur te weten komen wordt ontworpen om te houden, en hoe de vogels of uit binnenkomen. Wij komen ook over de behoeften van de vogels te weten, en wat wij kunnen doen hun leven comfortabeler maken. Wij bekijken ook vogelhuizen om te bepalen hoe zij kunnen worden gebruikt, en te weten te komen hoe zij kunnen comfortabeler worden gemaakt.