Over mij

Fien Kuijpers

Mijn Ebook, die vogelhuizen wordt genoemd is beschikbaar op Amazonië (hier) in het Nederlands en het Frans.

Wij birding nu samen enkele jaren, en aangezien ik denk over hoe wij ons eigen vogelhuis bouwen ik realiseer hoeveel ik het ontwerp en de bouw van degenen bewonder u, evenals die van andere vogelhuizen op deze blog, zoals degenen in de beelden in deze post hier ziet. Het is niet eerste één u zult vinden, maar het is één die ik zelf heb gebouwd, en ik ben zeer tevreden met het. Hier is een verbinding met een video ik het tonen van het in gebruik maakte. Het is een zeer mooi vogelhuis. Ik denk het belangrijkste ding in vogelhuizen iets moet creëren die voor uw vogel welkom heet, zodat zal het van de ervaring van zijn nieuw huis genieten. Zo besliste ik een paar extra foto's van het te hebben, die in Oktober werden genomen toen ik bezig was het birding van een boom in een zeer winderige plaats.

In 2019, werd ik geïnterviewd door Zaanen en van DE Vrij's de „Vogelhuisjagers“, wat de meest bezochte website van het vogelhuis op Internet zijn. Ik word ook gekenmerkt in het boek de „Vogels van Amsterdam“.

Ik begon de vogelhuisbouw bij 14, en ik ben een lid van „Hemelbeek-de Club van Vogelhuizen“ voor mijn huis. Als u een interessant huis in Hemelbeek zoekt, mis mijn huis in het centrum van de stad niet: Ik heb vogelhuizen hier in de afgelopen 20 jaar gebouwd en vrij trots van hen geweest. In deze blog, zult u informatie vinden over hoe ik deze huizen, geschiedenis achter hen, en de uitdagingen van het handhaven van hen bouw. Ik ben ook een lid van de Nederlandse Vereniging van het Vogelhuis en ik ben actief in andere clubs die in de bouw van vogelhuizen geinteresseerd zijn.

Leven

Toen ik school beëindigde die ik in de restaurantindustrie heb gewerkt een paar jaar en toen begonnen aan blog in 2005. In 2007 begon ik om vogelhuizen te ontwerpen en heb ook een paar video's over het onderwerp gemaakt. Vandaag, concentreer ik me op mijn blog van het vogelhuisontwerp waar ik de ontwerpen deel ik op met kom. Ik heb van heel wat grote ontwerpen, wat waarvan ik zou houden te kunnen verkopen maar de meesten waarvan ik mijn persoonlijke vogelhuisinzameling zal aanbrengen.

Het vogelhuis dat ik is een oude, traditionele, traditionele en rustieke houten structuur heb ontworpen die met twee types van logboeken wordt gebouwd - die met heel wat korrel en andere vlot en mooi is die ruw en ruw is, als de oppervlakte in vele plaatsen zijn gebarsten. Deze structuur werd gebouwd voor mijn grootvader en hij had het omhoog vele jaren en wij konden altijd zien dat het in goede staat was. Ik wilde het voor mijn eigen huis gebruiken.

Toen ik deze Blog in 2018 begon had ik niets dan liefde voor vogelhuizen, maar was ik tegelijkertijd nooit van mening dat ik werkelijk de vreugde en de liefde begreep die de vogelhuizen aan zo vele mensen brengen. Dat was mijn probleem. Tot nu toe besliste ik een boek over vogelhuizen te schrijven. Daarin zal ik mijn persoonlijke ervaring met vogelhuizen en hoe ik dit idee kwam hebben, welk soort boeken delen die ik heb willen om schrijven, en hoe u kunt helpen om mijn dromen te maken waar komen.

Waarom Vogelhuizen?

Ik groeide in Nederland waar de vogels en de mensen van het land altijd mijn favoriete onderwerpen zijn geweest. Ik groeide met de liefde en de eerbied die de vogelhuizen voor mensen en voor aard hebben. Ik heb altijd de manier bewonderd dat de vogels samen periodiek leven, of in een huis, op een klip, in een bos, of zelfs in een bos in het midden van een stad.

Ik wilde altijd dit doen omdat de vogelhuizen me gevoel van mijn land trots maken. Maar het houdt me niet van het maken van sommige van de vogelhuizen van mijn vrienden met hout, plastiek of zelfs mijn eigen bloed tegen.

Ik besliste mijn idee te delen en een beweging voor vogelhuizen met mensen van verschillende gangen van het leven te beginnen. Ik was zeer gelukkig om door twee andere bloggers met hetzelfde doel worden gekozen: Om sommige vogelhuizen te creëren. Het Vogelhuisproject was de eerste poging om een gemeenschap van vogelminnaars te creëren. Dientengevolge, kon ik al materiaal verzamelen ik nodig had en begin sommige vogelhuizen te maken. Het project was een succes: Het kon een minimum van £20,000 opheffen in het begin, en dat is waar de droom begon. De vogelhuizen worden gemaakt in diverse materialen, van hout aan aluminium aan koper en ook in vele kleuren en ontwerpen. Bijvoorbeeld, mijn vrienden en ik maakte het houten vogelhuis met een verscheidenheid van materialen, en wij hebben beslist andere vogelhuizen ook te maken.